27.4.2014

Kuinka tässä taas näin kävi...

Yhyy, olen selaillut viime aikoina liikaa kivoja blogeja. Lisäksi olen taistellut sisäisen "älä tunge Facebookia aivan täyteen koirakuvia" -taistelun kanssa, ja miettinyt noin miljoona kertaa, mitä sitä tulikaan treenailtua ja milloin. Ajattelin siis yrittää pitää jonkinmoista koirailublogia, jotta saan tungettua kaiken yhteen ja samaan paikkaan ja ne, joita melkein jopa kiinnostaa, voivat ihan itse lukea, mitä meille kuuluu :D (Ei kuitenkaan kannata uskoa liikaa moiseen rajaukseen: todellisuudessa luultavasti tästä tulee sellainen "iiih kattokaa mitä mä tein/ompelin/leivoin" -härpäke.)

...Koska kattokaa nyt mitä mä tein!


Olen tässä jo ainakin kuukauden tuskaillut sitä, että Doran nahkahihnan piti mennä katki juuri silloin, kun minulla ei todellakaan ole varaa ostaa uutta. Kankaisella hihnalla pärjättiin niin kauan, kun pystyin pitämään nahkahanskoja ulkona, mutta paljaalla iholla sitä ei voi käyttää. Selailin epätoivoisena netistä uutta hihnaa (halvimmillaankin tulee postikuluineen lähes 20 euroa hintaa, huoh) kunnes törmäsin pelkkään lukkoon sekä hihnaan, jossa mainittiin sen olevan punosta. Hmmmmmm.... Doran ensimmäisestä nahkahihnasta hajosi lukko, ja toinen oli tosiaan mennyt katki (hienosta ruuvilla korjaamisesta huolimatta). Muistelin, että ensimmäinen oli jotain punosta. Onneksi säästän aina ööh about kaiken, joten kaivoin molemmat hihnat esiin - ja JOO, sain laitettua toisesta hihnasta lukon kiinni toiseen! JEEEEEEEE!

Nyt täytyy enää kaivaa jostain rahat uuteen kuonopantaan, koska joku idiootti (=minä) meni hukkaamaan aivan loistavan kuonopannan (jollaista ei ilmeisesti löydy enää mistään! voi asdöghasgöuh) ja ihanan lyhyen hihnan ulos.

Jotta päästäisiin materialismionnellisuudesta (sitä on ollut tänään ilmassa, koska siivosin Doran tarvikekaapin) treeneihin, pitää vielä hehkuttaa maailman mahtavimpia agilitytreenejä! Koko kevätkausi on ollut yhtä tuhlausta, mitään ei ole opittu mutta sitäkin enemmän on taannuttu (no okei, ehkä ihan jotain pieniä juttuja, mutta mitään varsinaista edistystä ei ole tapahtunut). Tänään päästiin sitten supermahtavan ohjaajan treeniin, ja tuntui melkein siltä, että se parituntinen paikkasi koko kevään. Yllättävän harva koirankouluttaja ymmärtää, että työssä ei riitä pelkkä koiran kouluttaminen, vaan pitää osata opettaa myös ihmisiä (ja eräs tietty nimeltä mainitsematon en osaa näistä ensimmäistäkään). Tämä kouluttajapa osasi molemmat - voi sitä informaation määrää! Tästä lähtien muistan pitää posken koiraa kohti, rintakehä"laserin" siellä mihin koiran on tarkoitus mennä, katseen aina hieman edellä ja laskeskella parhaat reitit esteeltä toiselle sekä antaa käskyn, kun koiran etutassut osuvat maahan. Huhhuh. Mitenköhän pelkästään tuon kyseisen kouluttajan kurssille voisi päästä...

Ai niin, blogeissa kuuluu olla kuvia. Laitetaas sitten lisää. Tässä vaiheessa ihmiset aina sanoo "pahoittelen huonoa laatua, mutta aion kyllä hommata kunnon kameran kohta!" No mä en sano, ei ole rahaa :D Todennäköisempää on, että hajotan tätäkin kameraa entistä pahemmin.


Kuvassa siis blogin arvoisa tähti putipuhtaana, ihan shampoolla pestynä. Neiti kävi eilen uimassa jossain ihme ojassa ja haisi ihan hirveältä, mutta vasta tänään sain aikaiseksi pestä. No, pöljältä se näyttää kuitenkin, vaikka kuvassa ei ehkä niinkään.

Ja joo, taitaa erityisesti eräs tietty henkilö säästyä Whatsappissa näiden random kuvien tulvalta tämän blogintapaisen myötä :D

2 kommenttia: