17.11.2014

Pöö!

Heh, oli ihan pakko tulla vain kirjoittelemaan jotain nopeasti. Kiire on ihan kiva juttu, mutta mikä ihme siinä on, että juuri marraskuussa tapahtuu aina kaikki?

Eilen pyysin poikaystävää piilottamaan Doralle viisi kolikkoa. Ilmeisesti treeni oli aika vaikea, koska kaksi kolikkoa oli piilossa pistorasian sisällä. Toisen niistä Dora taisi löytää vähän vahingossa, mutta toista se ei meinannut löytää millään. Selvästi se sai rahasta hajun, koska osasi pörrätä oikeassa paikassa, mutta sen tarkemmin ei vain löytynyt. Dora nuuski kolikon yläpuolelta ja alapuolelta ja molemmilta sivuilta, mutta ei :D Päätin kuitenkin, että kun ollaan niin lähellä, sen on löydyttävä. Vinkumisen ja turhautumisen ja yhden pitsamainoksen repimisen jälkeen vihdoin tärppäsi, jes!


Yhtenä iltana havahduin siihen, että koira makasi lattialla ja kuului kilinää. Se oli ihan itsenäisesti löytänyt lattialta rahaa! Täytyi palkata heti moisesta toiminnasta, ja paremman puutteessa annoin Doralle palan sämpylää :D Ei ehkä paras palkka, mutta toivottavasti koira sentään tajusi sen palkaksi. (Ja löytää ulkoa rahaa joskus!)

Käytiin myös jokunen viikko sitten poikaystävän kanssa säkkipimeässä metsässä vähän piiloutumassa. Toinen meni siis piiloon ja toinen jäi koiran kanssa odottelemaan, ja sitten koira etsi piiloutuneen. Sama kaava kuin aiemminkin, mutta vain hui hui pimeässä! Ja ai vitsi, Dora oli aiiiiivan loistava! Se rynnisti aina suorinta reittiä piilossa olijan luokse. Kerran, kun poikaystävä oli piilossa, se kiersi pienen ympyrän. Luulin jo sen hukanneen jäljen, mutta kuulemma poikaystävä oli kävellyt juuri siitä. Siinä vaiheessa olisi jo varmaan pitänyt alkaa luottaa koiraan, mutta viimeisellä etsintäkerralla olin taas aivan varma, että se oli eksynyt. Näin nimittäin, että poikaystävä lähti kävelemään suoraan eteenpäin. Kun annoin Doran mennä, se lähti kuitenkin täysillä viistosti oikealle. Olin juuri aikeissa pysähtyä ja ohjata sitä, kun tajusin, että se olikin löytänyt etsittävän... Miekkonen oli vain tehnyt silmukan ja palannut takaisin häiritäkseen koiraa, mutta Dora oli haistanut ilmasta suoraan, missä etsittävä oli. :D

Sellaista tällä kertaa, ja loppuun vielä hyvin hämmentävä kuva! Tämä on jo muutaman kuukauden vanha. Talomme vieressä olevan pienen polun varrelta löytyi yksi päivä aivan jäätävä kasa avaamattomissa pakkauksissa olevia valmisruokia, joissa kaikissa oli -30 % -tarra. Siis mitä ihmettä?? Ilmeisesti joku oli käynyt ostamassa ne ja levitellyt maahan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti