8.10.2015

Voihan Hurtta

Pakko vielä erikseen valittaa aiemmin mainituista valjaista, murr. Olen toki ostanut nämä tosi halvalla, mutta näiden normaali hinta on mun mielestä kyllä ihan kohtalaisen korkea, joten kuvittelisin näiden kestävän vähän enemmän.


Kuten kuvasta näkyy, yksi nauha siis irtosi kokonaan. Ei tuo nyt käyttöä mitenkään estänyt, mutta lähinnä tässä jäi pelko siitä, että mikä hajoaa seuraavaksi. Sain tuon onneksi korjattua pian, mutta ei sitä millään ihan tavallisella ompelulangalla olisi saanut kuntoon (saati sitten ilman sormustinta :D).

Mullahan on aiemmin hajonnut Hurtan panta. Siitä meni jotenkin lukko rikki niin, että koira pääsi vapaaksi, ja panta oli sen jälkeen käyttökelvoton. Tein silloin reklamaation, mutten jaksanut alkaa lähettää pantaa valmistajalle, koska olin ostanut senkin jostain superalesta... No, tästä opin nyt ainakin sen, etten enää jatkossa osta Hurtalta pantaa/hihnaa/valjaita tai muuta sellaista, mikä ei saa mennä rikki. Nuo valjaatkin ovat ihan parin kuukauden käytössä menneet jo tosi huonokuntoisen näköisiksi, ne on kauttaaltaan täynnä jotain ihme hahtuvaa. Ärsyttäväääää!

2 kommenttia:

  1. Höh! Meille ostellaan enää aikalailla vain Hurtan vaatteita, muut kokeilut kun ovat yleensä rikkoutuneet ennen aikojaan... Tai eivät istu kunnolla jne. Akun "talvipantakin" on pysynyt matkassa mukana monta vuotta, mutta muuten ei Hurtasta ole kokemusta kuin vain nuitten vaatteiden osalta. Ehkä sitten ihan hyvä vain :D

    VastaaPoista
  2. Mä en ymmärrä, mikä tässä on, kun en ole ikinä kuullut keneltäkään pahaa sanaa Hurtasta :D Mutta ehkä kaikki muutkin sitten ostelee vain vaatteita :D

    VastaaPoista