2.9.2015

Lauttasaari

Lenkille reissailu Helsingissä on osoittautunut vielä vaikeammaksi kuin odotin. Kulkuyhteyksiä toki löytyy, mutta koira on lenkille lähtiessä aina niin energinen, että bussiin tai metroon meneminen saman tien on aika lailla poissa laskuista. Ensin pitäisi käydä täällä joku lenkki - vähintään kävellä Ruoholahteen metroon - ja sitten vasta lähteä muualle lenkille. Ja se on juuri niin tyhmää kuin miltä se kuulostaa.

Niinpä olin aika innoissani, kun kaveri antoi vinkin käydä Lauttasaaressa. Täältä on sinne matkaa vain reilu kaksi kilometriä, ja reittikin on sellainen, että sen pystyy kävelemään myös energisen Doran kanssa (vaikka se ei olekaan kovin kivaa, ja erityisesti Lauttasaaren silta on aivan hirveä). Olen saanut aikaiseksi käydä siellä vain kerran joskus aika alkukesästä sekä elokuussa. Lauttasaari itsessään on aika kiva paikka ja kyllä sinne kannattaa lähteä, mutta ei se mikään mahtava ole :D Ensimmäisen visiitin jälkeen tulin siihen tulokseen, että sinne tarvii ehdottomasti mukaan vesipullon. Niinpä noudatin omaa neuvoani toisella kerralla, mutta se oli kyllä ihan turhaa, koska Doraa ei läähätyksestä huolimatta yhtään kiinnostanut juoda. Hmph. Toisella kerralla tein myös vähän pidemmän lenkin itse Lauttasaaressa ja tulin bussilla takaisin, mikä oli todella hyvä idea, koska silloin oli jo pimeää ja olisin kävellessä taatusti pudonnut siltä hirveältä sillalta mereen.

Kuvista huomaa hyvin, kuinka syksy tänne on jo tullut. Outoa, vastahan oli kevät... Ja vastahan ihmiset valittivat sateesta, mutta nyt on kamalan kuivaa ja merenpintakin on hurjan alhaalla - en tosin ole ikinä elänyt meren lähellä, joten en tiedä, kuuluuko sen olla loppukesästä tuollainen.

Hahhaa varjo lol

Hymytyttö!


Oli ihan oikeasti vahinko, että toi veneilijä tuli kuvaan, mutta siis... mitä se tekee?! :D


Ja tällaista elokuussa! Puoli rantaa paljaana :o
Oijoi, tää on melkein kuin meidän entinen naapurivesitorni :(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti