6.9.2015

Lemmenlaaksossa juhannuksena

Kuten sanottu, hyvin vanhentuneita juttuja tiedossa :D

Olin juhannuksen tosiaan Järvenpäässä, ja ajattelin mennä myöhään illalla (okei, yöllä) tooooodella pitkälle lenkille Doran kanssa Lemmenlaakson luonnonsuojelualueelle. Vaikka se on Järvenpäässä, en ole ollut siellä kuin ehkä kerran ala-asteella, joten paikka oli ihan vieras. Olin lukenut jonkun ihme retkikirjoituksen Lemmenlaaksosta, ja siinä kirjoittaja oli yöpynyt siellä. Mietin että jee minä myös! Lisäksi olin lukenut jostain, että siellä on useampia reittejä. Mietin että jee kävelen ne kaikki!

No ehheh. Kävelin Doran kanssa sen ainoan reitin kahdesti (edestakaisin) ja sitten lähdin kotiin nukkumaan, koska meillä meni ehkä joku tunti, vaikka käytin koiraa välissä uimassakin useasti. Ihan kiva yöllinen lenkkipaikka, mutta muuten ei niin kiva paikka. Liikenteen äänetkin kuuluivat sinne metsään (ja oli sentään juhannusyö!).

Kyseessä on tosiaan luonnonsuojelualue, joten koirat täytyy pitää kiinni, etteivät ne mene pilaamaan mitään harvinaisia kasveja tai säikytä eläimiä. Ja ihan siitä syystä annoin Doran olla jonkin verran irti. Pikkuinen oli niiiiiin innoissaan metsästä, että hihnassa se runnoi kaikki polun lähettyvillä olevat kasvit, koska ne jäivät kiinni hihnaan Doran rynnistäessä edestakaisin. Kun se oli irti, se vain juoksi edestakaisin, mutta nätisti polulla. Niin jäivät kasvit ja muut rauhaan :)Dora ei vaan voi käsittää, miksen kipitä portaita yhtä nopeasti kuin se!

Tää hullu koira oikeesti tykkää korkeista paikoista.

"Mitäs sitten vaikka on superjyrkkä pudotus, voitaisko juosta ympyräääääää tässä reunalla!"

Korkeusero ei ihan välity kuvasta, mutta voin sanoa että mua kyllä hirvitti Doran ryntäilyt tuolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti