11.6.2014

Kappas kun on inhottavaa

... kun toi elukkahan vuotaa kuin seula. Tultiin eilen "lenkiltä" sisälle, ja matkalla hissiltä portaille (etäisyys noin 1,5 metriä, matkassa kesti noin 3 sekuntia) lattialle kerkesi tippua monta tippaa verta. Kyllä muakin häiritsisi. :(

Äääääh. Ihmiset tuntuu usein ihmettelevän, miksi mulla on paljon tekemistä ja liikuntaa kaipaava vilkas koira. No siksi kun mä tahdon tehdä ja liikkua sen kanssa. Ihan kamalaa, kun joutuu välillä jopa erikseen kutsumaan koiraa, jotta se lähtee ulos. Huono omatunto, kun ei tule lähdettyä ihan niin säännöllisesti lenkille, kun yksi ressukka vain leikkii raatoa pöydän alla eikä ole tönimässä reiteen, että mennäänjomennäänjo. Mulla olisi juoksufiiliskin, mutta kurkkuun ja poskionteloihin sattuu, enkä tahdo lähteä melkein-kipeänä juoksemaan yksin.

Ylimääräinen raha on vieras käsite, mutta ei kai tässä auta muu kuin alkaa suunnitella leikkausta. Näin kuollut Dora ei nimittäin ole ikinä juoksujen aikaan ollut, ja viime juoksujen jälkeen sillä oli vielä valeraskauskin, joten en jaksa uskoa, että tämä tästä helpottuisi.


Itseäni ärsyttääkseni vielä uintikuva loppuun, koska byhyyyyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti