28.7.2014

Onko kukaan huomannut, että nyt on helle?

Melkein hävettää kirjoittaa asiasta, koska kukaan ei näköjään puhu mistään muusta, mutta kun ihan oikeasti!! Muutaman yön olen nukkunut koiran kanssa parvekkeella kaikki lasit auki, koska sisällä on jatkuvasti lähes 30 astetta lämmintä. Yääääh.

Ihan oikeasti hävettää näiden kuvien laatu, vaikka nämä on otettu poikaystävän puhelimella, jonka kameran laatu on noin sata kertaa omaani parempi :D Mutta pakko silti esitellä, kuinka meidän lenkkimme sujuvat.

Tädää! Ennen iltakahdeksaa ulos ei oikeastaan ole asiaa, ellei vain mennä makoilemaan varjoon. Illallakin Doran lempipuuhaa on pötkähtään pitkään ruohikkoon (mm punkkeja...) tai piehtaroida siinä. Päivisin raahaan sitä väkipakolla suihkuun vähän viilentymään, ja välillä yritän huijata sitä juomaan vettä (kinkku loppui, ärh). Vähän hassua, että Dora ei pidä yhtään suihkussa käymisestä, sillä vedestä se kyllä tykkää. Luultavasti selän valtavien hotspottien huuhtominen on tämän takana, ja no, kyllä varmaan minuakin inhottaisi, jos olisin usean viikon ajan joutunut monta kertaa päivässä huuhtomaan selän mittaisia märkiviä haavoja siellä...

Harmittaa kyllä ihan hirveästi, että lähellä ei ole mitään uimapaikkoja. Kun eilen yöllä käytiin lenkillä, oli siis vain ihan pakko päästää Dora kahlailemaan pururadan mutalammikkoon. Ja sitten olikin ihan pakko päästää se uimaan kunnolla. Yleensä en pidä Doraa vapaana niin yleisellä paikalla, mutta nyt päätin ottaa riskin, koska pakkohan ressukan on vähän saada viilennystä. Palkinnoksi nätistä porskuttelusta ja muutenkin tottelevaisuudesta koiruus sai vedestä pyydystämänsä valtavan "kepin" :D Sitä se kuskasi niin pitkään kuin vain annoin, vaikka sai juuri ja juuri leukansa tarpeeksi ammolleen kuljettaakseen sitä. Yritettiin taas ottaa hienoja kuvia, mutta eihän Dora nyt voi paikallaan olla, tai jos on, sen laserkatse pääsee valloilleen, hah.


Nyt, kun olen onnellinen tiskikoneen omistaja, ajattelin tehdä enemmän purkkitreeniä. Purkkeilu on tosi kivaa, mutta vihaaaaaan sitä tiskaamista! Täytyy varmaan kuitenkin odottaa iltaa, jotta sekä minä että Dora ollaan hieman toimintakykyisempiä... Oikein nauratti eilen, kun käytiin noin 20 metrin lenkillä (voi kyllä) kuuden aikaan illalla, ja sen jälkeen päätin tehdä ihan pikkuriikkisen tottista varjoisessa paikassa. No, sanoin "sivu" - ja Dora hetken miettimisen jälkeen käy istumaan vinottain eteeni. Ööööööööh........... Tarvittiin kolme yritystä, jotta sain sen ylipäätään sivulle, ja koira näytti siltä kuin olisi juuri joutunut tunnin tehotreeniin. Niinpä lopetin siihen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti