25.7.2014

Parvekepissa

Kyllä, ihana kohta 3-vuotias koirani pissasi juuri parvekkeelle :D :D Eipä siinä, ilo huomata, että vihdoin sain upotettua siihen tarpeeksi vettä! (Vielä kun oppisi tajuamaan, milloin levottomuus tarkoittaa "pakko päästä pissalle" eikä esim. "tylsääää".)

Kuuma siis on. Lääh lääh lääh. Verhot kiinni, parvekelasit auki, ja silti täällä on koko ajan noin 30 astetta sisällä, ulkona tietysti vielä kuumempi. Kunnon lenkit tehdään yöllä, ja mua väsyttääääää.

Olen myös yrittänyt kehitellä viilennyssysteemejä! Uiminen olisi paras, mutta se on vähän plusmiinusnolla täällä, kun täytyisi olla noin 60-asteisessa autossa päästäkseen uimaan. Niinpä Doralla on ollut märkä t-paita päällä, se on käynyt (ikäväkseen) suihkussa ja saanut makuualustakseen märän pakastimessa jäädytetyn pyyhkeen. Pöljintä on, etten osaa yhtään tulkita, onko niistä mitään hyötyä. Pyyhkeen päälle se ei ensin millään halunnut mennä, mutta kun houkuttelin sen siihen, se kyllä makoili puolisen tuntia ihan tyytyväisen näköisenä paikoillaan. Hmph.

Veden juonti on myös ollut aikamoinen haaste. Ruoka sieltä ei oikein maistu, ja öljyisen tonnikalankin kanssa sain juotettua vain pari desiä. Tänään sitten vihdoin osuin kultasuoneen: kinkunpaloja runsaassa vedessä! Palojen sukeltelun jälkeen vesikin maistui Doralle, ja no, lopputulos lukeekin otsikossa :DUseimmiten Dora viihtyy näillä säillä joko pöydän alla tai jossain muualla lattialla, koska siellä on edes vähän viileämpää. Jos olen parvekkeella ja se ei, se makaa käytännössä aina myrtyneen näköisenä parvekkeen oven vieressä. Niinpä sain yhtenä päivänä oikein pitkään etsiskellä sitä, ennen kuin tajusin, että se mulkoili mua sohvalta kaikkein pehmeimmästä mahdollisesta kohdasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti