20.5.2014

Hellepäivän riemu

On tosiaan "hieman" ollut lämmintä pari viime päivää. Meidän aamulenkki oli superlyhyt, koska koiranreppana vain käveli (käveli! oikeasti! uskokaa tai älkää!) lähes koko matkan ja läähätti kieli pitkällä. Kuumuudesta huolimatta neitokaisella kuitenkin on energiaa, joka pitäisi päästä jotenkin purkamaan. Lähdettiin sitten iltapäivällä uudestaan ulos, ja kun käveltiin saastaisen kuralätäkkölammikon ohi, pakkohan sinne oli koiruus päästää. Kameran linssin säröt eivät tykkää yhtään valosta, mutta ehkä kuvista jotenkin välittyy niiden sanoma eli JEEjeeJEEjeeJEEjeeJEEjeeJEEEEEjeeeeeJEEEEE!!!
Luonollisesti sieltä ihanasta lammikosta piti kaivella kaiken liejun seasta ne suurimmat kepit, tai tässä tapauksessa kyseessä oli melkein tukki :D Dora löysi tämän lisäksi varmaan lähes kolmimetrisen kapean kepin, josta näkyy osa ihan viimeisessä kuvassa. Koko kuvaushomma ylipäätään oli lähinnä koiran perässä epätoivoisesti juoksentelua.


 Uimaankin Dorppa pääsi, vaikka joutui paikan vilkkauden takia olemaan koko ajan hihnassa. Hyvällä tuurilla jo ensi viikolla pääsemme vähän vähempiliikenteisille uimapaikoille, ja silloin saa koirakin otettua pulikoinnista koko ilon irti!


Nyt me alamme tehdä lähtöä hajuerotteluun. Vuorossa on jälleen jäljestämistä, ilmeisesti taas toisen koiran ja ihmisen. Toivottavasti jaksetaan, koska ulkona on edelleen kuuma ja mun parkkipaikka on auringossa, yääääääääh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti