1.9.2014

Nälkäinen synttärisankari

Mun pikkuruinen murmeli täyttää tänään kolme vuotta! :) Iso tyttö! <3


Tosiaan Dora oli aivan toinen koira sen viimeisimmän eläinlääkärikäynnin jälkeen. Kaikki ruumiintoiminnot alkoivat saman tien toimia niin kuin pitää :D Tiedä sitten oliko apuna nesteytys vai se pahoinvointipiikki vai molemmat, mutta toimi joka tapauksessa. Sen jälkeen päivä päivältä koira on muuttunut pirteämmäksi, ja sitä mukaa olen pidentänyt lenkkejäkin. Tänään käytiin jo tosi reippaalla puolen tunnin kävelyllä :)

Sohvalle pomppimisen kanssa luovutin kokonaan. Kävi nimittäin ilmi, että kun Dora ei enää ollut niin reppana, se teki mitä tahansa päästäkseen sohvalle. Kuten hyppää esteeksi laitetun pöydän yli. Niinpä jätin sohvan edustan tyhjäksi niin isolta alueelta, että koira mahtui siitä myös kaulureineen. Tämä sen takia, että kun tilaa kerran oli, Dora ei hypännyt sohvalle vaan kiipesi siihen rauhallisesti yksi jalka kerrallaan. Huomattavasti riskittömämpi vaihtoehto :D
Lähes kaikki lääkkeet on nyt syöty loppuun, jesjesjes! Ei siis enää tarvitse väkisin saada koiraan ruokaa tiettyyn aikaan. No, sen seurauksena Dora on alkanut nirsoilla. Ihan ymmärrettävää, kun ensin syötetään kaikkia herkkuja ja yhtäkkiä tarjolla onkin pelkkää nappulaa. (Okei, ei nyt ihan yhtäkkiä - olen yrittänyt antaa sitä koko ajan, mutta Dora on mieluummin syönyt vain minimääriä parempia ruokia.) Nälkä tuolla koiralla selvästi on, ja ruokahaluakin löytyy. Eilen illalla se närpi hyvin huolella viimeiset märkäruoat nappuloiden päältä. Olen varmaan julma, mutta mua ei haittaa yhtään pitää Doraa nälässä nirsoilun takia :D Kyllä se sitten alkaa syödä, kun tulee tarpeeksi nälkä.

Btw, Doran leikkaushaava on ihan älyttömän siisti! Paranee varmaan tosi nätisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti