27.8.2014

Paniikkikoira

Eläinlääkärissä tutkittiin Dora ihan perusteellisesti, mutta kyllä sillä kaikki pitäisi olla kunnossa - niin kuin arvelinkin, mutta mukava saada varmistus. Tutkimukset tehtiin lähinnä sen takia, että uskalletaan syöttää vahvoja kipulääkkeitä. Lisäksi Dora sai kaksi pussia nestettä ihon alle ja närästyslääkettä. Galastop myös lopetetaan, koska maitoa ei nisistä enää juurikaan tule, ja lääke saattaa aiheuttaa huonovointisuutta. Josko Dora nyt alkaisi ihan oikeasti toipua!

Heti toimenpidehuoneeseen jouduttuaan Dora alkoi taas täristä ihan hulluna, ja suurimman osan ajasta se myös läähätti paniikissa. Silmätkin olivat aivan ammollaan. Tärinää kesti koko sen ajan, kun oltiin rakennuksessa, ja viivyttiin siellä kuitenkin lähemmäs tunti. Dora sai kuitenkin tosi paljon kehuja, koska antoi lääkärin ja hoitajan tutkia rauhassa ja jopa tunkea piikkiä ihon alle, vaikka selvästi kauhistutti :) Hoitaja kertoi, että Dora on ensimmäinen avoin holsku, jonka hän on tavannut. Muita ei kuulemma oikein voi edes lähestyä. Kiva siis, jos saatiin vähän muutettua käsitystä rodustakin! (Tosin ihan lopuksi piikitetty pahoinvointilääke oli sitten liikaa, ja jouduin pitämään ihan täysillä koirasta kiinni, jotta se saatiin laitettua.) Ylipäätään Dora on tainnut voittaa tuon eläinlääkäriklinikan ihmiset puolelleen, se sai nimittäin saapuessaan iloisen "heippa kulta" -vastaanoton rapsutuksineen ja lepertelyineen sekä lääkäriltä että hoitajalta :DMuoks:
Hih, ei siitä lääkärikäynnistä ole kuin muutama tunti, ja Dora voi jo ihan silminnähden paremmin! :) Se suostui syömään vähän lihaa, joi ihan oma-aloitteisesti vettä (tosin vain vähän ja suurin osa päätyi matolle ja kauluriin) ja kävi jopa pissalla. Jeejee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti