31.5.2015

TampereterkkujaHiphei taas, tekis kauheasti mieli aina kirjoitella tänne kaikenlaista pöljää! Mutta ei ole aikaa, kun pitää tehdä kaikkea mälsää :( Ja joskus kivaakin!
 


Kivaa on esim. se, kun lähtee käymään Tampereella jee! Siitäkin visiitistä on jo lähes viikko, mutta jokohan vois mennä taas? Ei ehditty oikein tehdä mitään, paitsi talsia monta tuntia ihanissa metsissä. Siis Hervannassa on sata kertaa hienompia metsiä kuin vaikka Sipoon kansallispuistossa, jossa käytiin mukamas eräilemässä, onpa reilua taas.

Mmmm metsä <3


 
Tampereella on JÄRVIÄ <3
Sisällä väsytti.
Matkustettiin luonnollisesti junalla, kun autoa ei enää ole. Menomatkalla ei tapahtunut mitään ihmeempiä, bussikuskikaan ei Tampereella sanonut mitään koirasta, vaikka netissä korostettiin kauheasti, kuinka on täysin kuskin harkittavissa, saako koira tulla kyytiin. Paluumatka olikin sitten kokonaan eri juttu... Millä ihmeen todennäköisyydellä tiistaina keskellä päivää taajamajunaan tulee pikkuruisilta asemilta yhteensä neljä koiraa Doran lisäksi samaan vaunuun?? Yksi koira, varsinkin joku pieni, olisi ollut vielä ihan okei. Ne kaksi toiseen päähän vaunua jäänyttä vinttikoiraakin olisi vielä voitu kestää. Sitten kuitenkin keskelle vaunua, ihan Doran nenän eteen tuli kaksi tosi isoa koiraa, ja tota öö joo... Ei mennyt ihan putkeen. Nappasin kamat kainaloon ja pakenin takavasemmalle (tai itse asiassa oikealle), koska luojan kiitos vaunusta toiseen pääsi kulkemaan. Ajattelin jo jäädä siihen liikkuvalattiaiseen välikköön loppumatkaksi (ei se olisi ollut kuin 1,5 tuntia), mutta sen toisella puolella olevassa koiravaunussa ei ollut ainoatakaan koiraa! Huh!

Tässä on hieno blogikuva kauniista ruoka-annoksesta! (Ja joku nälkäinen linssilude. Ja hienot sukat.)

2 kommenttia:

  1. takasin takasin! täällä mettät odottaa ja paljon mettää jossa ei käyskennelty! :D

    VastaaPoista