25.8.2014

Kotona taas!

Leikkaus meni oikein hyvin :)

Näköjään Dora kehitti eläinlääkäripelon viime kerrasta... Koskaan ennen se ei ole näkyvästi jännittänyt lääkärissä, mutta nyt se ei suostunut nousemaan itse pöydälle, vaan jouduin nostamaan sen. Saman tien pöydälle jouduttuaan koko koira alkoi täristä aivan kauttaaltaan :( Toivottavasti menee pelko ohi.


Dora on rauhoitettu parikin kertaa röntgenkuvia varten, joten luulin tietäväni edes suunnilleen, mitä odottaa. No en sitten näköjään tiennytkään :D Piikin saatuaan Dora jäi maahan istumaan ja katselemaan minua. Ajattelin, että muutaman minuutin päästä se varmaan käy maahan makaamaan ja nukahtaa, joten odotin rauhassa. Äkkiä havahduin siihen, että Dora tuijottia mua edelleen tismalleen samassa asennossa, mutta sen silmät harittivat eikä se selvästikään tajunnut enää mistään mitään. Älysin onneksi nostaa sen etujaloista maahan makaamaan, koska vain pari sekuntia myöhemmin sen pää kolahti lattiaan. Sen jälkeen jouduin vielä siirtämään koiran sivummalle, koska se makasi suoraan oven edessä. Oli kyllä hurjan näköistä, kun toinen makasi ihan tiedottomana.Eläinlääkärin hoivissa koira oli kahdestatoista suunnilleen puoli viiteen saakka. Leikkaus oli mennyt tosiaan hyvin ja Dora oli sen jälkeenkin ollut rauhallinen, jee :) Mulla oli pieniä vaikeuksia saada se kuskattua eläinlääkäristä autoon, sillä neiti törmäili kaulurinsa kanssa kaikkiin mahdollisiin esteisiin ja jäi sen jälkeen maahan makaamaan haluamatta liikkua milliäkään. Sain myös neuvon yrittää pissattaa koira ennen kotimatkaa, mutta eihän se reppana pysynyt ollenkaan pystyssä, ja autoon oli sitten päässyt pikku lirut.

Nyt mulla on täällä hyvinhyvinhyvin väsynyt ja pihalla oleva pikku käärö. <3 Pari päivää ollaan ihan täydessä levossa, ja viikon verran tosi lyhyitä lenkkejä. Toinenkin viikko on vielä sairaslomaa, mutta silloin saadaan jo liikkua vähän enemmän. Ja huhhuh että on koiralla tujut lääkkeet! Toista kipulääkettä hakiessa farmaseutti otti reseptin itselleen, joutuvat kuulemma viranomaisen määräyksestä säilyttämään sitä kymmenen vuotta, koska lääke on niin vahvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti