13.8.2014

Vihdoinkin se kaulapanta

Siinä on! Panta, jonka kaltaista olen metsästänyt käytännössä siitä lähtien, kun Dora tuli taloon.

Tällaisia leveitä nahkapantoja Doran mittaiselle kaulalle ei ilmeisesti saa mistään muualta kuin netistä (kalliilla) tilaamalla, enkä ole uskaltanut mittatilaustyönä tilata pantaa, jos se onkin sitten vääränlainen tai epäsopiva. Tämän metsästin Maailman voittajasta, ja kovan työn takana oli kyllä sieltäkin löytää leveitä nahkapantoja, jotka ovat tarpeeksi lyhyitä. Hintaa tällä oli vain 41 euroa (tosin sisäänpääsy maksoi toki 15 e), mikä oli tosiaan vähän verrattuna niihin 60-70 euron pantoihin, joita olen katsellut. Täytyy vain toivoa, että tämä on yhtä kestävä kuin miltä vaikuttaa. En halua enää ikinä joutua ostamaan Doralle uutta peruspantaa :D



Koira ei ollut yhtään kuvauksellisella tuulella... Luulin, että kaulapannasta on maailman helpoin ottaa kuva, mutta ei. Joka tapauksessa olen yhä edelleen aivan rakastunut tuohon! Ihanat värit, kiva kuvio (en oikein lämpene niille strassihepeneille koiralla) ja ah se on niin leveä <3 Ulkopuoli on kovaa mustaa nahkaa, mutta sisäpuolella oleva kirkkaanvihreä on todella pehmeää, muistuttaa aika paljon nahkahanskoja. Ainoa, mikä mietityttää, on kapeamman kohdan ohuus. Siitä panta on yhtä kapea kuin vanha (ja näissä on muuten ihan tismalleen samanlaiset lukot, haha) mutta puolet ohuempi - toivottavasti se kestää... Mutta no, tähän mennessä ainakin olen ollut supertyytyväinen. Sain jopa puhelinnumerolaatan väännettyä kiinni uuteen pantaan, vaikka meinasi loppua usko kesken.

Lisää pöljiä kuvia pöljästä hauvasta:



(Btw, kuviin pääsi myös poikaystävän uusi supersiisti vaellusreppu! Mutta en kuulemma saa siltikään vaellusseuraa :// Pitää keksiä joku reissu Doran kanssa joskus!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti