27.8.2014

Toipumista(ko)

Doralta sellaisia terkkuja, että kaikki muu ruoka paitsi maksamakkara ja siihen sekoitettu märkäruoka on tosi pahaa ja vesi on suorastaan kuvottavaa. Hyihyi. Toisin sanoen tuo koiraeläin ei ole suostunut syömään käytännössä muuta kuin maksamakkaraa (sitä se kyllä popsisi vaikka kuinka paljon), eikä se ole juonut ollenkaan. Yritin sekoittaa sitä ah niin ihanaa maksamakkaraa veteen, mutta ei kelvannut. Niinpä me palataan tänään eläinlääkäriin hakemaan (ainakin) nesteytystä.


Dora on muuten jo selvästi reippaampi, eikä liiku sellaisessa kivuliaassa kyyryssä kuten maanantaina. Pari kertaa se on kuitenkin vinkunut hiljaa itsekseen, jolloin olen sitten antanut kipulääkettä, mikä on onneksi auttanut. Sisällä se ei liiku oikeastaan yhtään, eikä tykkää oikein seistä (mikä tietysti osaltaan hankaloittaa syömistä ja juomista). Tänä aamuna ulos lähtiessä se oli kuitenkin oikein pirteä ja heilutti innoissaan häntäänsäkin :) Ulkona se nuuskii tyytyväisenä hajuja ja - tättärää - tahtoo edelleen juosta paikasta toiseen. Nyt sentään nuo ripeät juoksentelut (tai siis niiden yritykset, kun tyhmä emäntä estelee) eivät enää pääty maahan retkahtamiseen. Lisäksi Dora on onnistunut ilman lupaa kapuamaan sängylle ja sohvalle, argh. Sängylle se kiipesi ennen kuin ehdin edes tajuta, että makuuhuoneen ovi oli auki. Sohvalle se oli onnistunut ujuttamaan itsensä, kun olin toisessa huoneessa, vaikka olin virittänyt sohvan eteen hienot esteet. Murrrrrrr....Mua edelleen hieman hirvittää tämä lääkemäärä ja erityisesti nuo kolmiolääkkeet. Niitä on sitä paitsi ihan hirveän iso paketillinen! Vaikka antaisin ohjeen mukaisen maksimiannostuksen, 2/3 jäisi silti yli :OLoppuun vielä suru-uutinen: Doran äiti on eilen nukutettu ikiuneen <3 Syynä oli epäilty verenkiertohäiriö ja kohtutulehdus. Kamalaa ajatella, että ihanaa Demiä ei enää ole :'(


Muokkaus:
Pakko tulla laittamaan vielä pari vahtikuvaa, kun tästä muuten saa sellaisen vaikutelman, että Dora ei tee yhtään mitään muuta kuin nukkuu. Vaikka eipä se tätä ennen oikeastaan tehnytkään... Anyway, tässä pari vähän pirteämpää kuvaa huolimatta siitä, että joku pönttö meni TAAS sohvalle (mun on pakko keksiä tohon paremmat barrikadit tai alkaa häkittää koiraa päivälläkin).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti